Puslapiai

2020 m. kovo 18 d.

#4_TOP 5 AUDIO KNYGOS

Šiuo metu puikus metas pailsėti, atsipalaiduoti, pamedituoti, pabūti su savimi, pabūti su savo mintimis, ir taip pat perklausyti vieną, kitą audio knygą, jeigu paprastos popierinės Tavęs "nekabina". Kartais knygoje vos viena mintis, vienas sakinys, gali pateikti Tau atsakymą, kurio Tu ieškojai jau kurį laiką. Taigi VISOMS žemiau aprašytoms audio knygoms su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!!!!

PRADŽIA: Success.lt Audioknygų Rinkinys Tavo Sėkmei

Pirmosios audio knygos pas mane atkeliavo galbūt prieš 3 metus, pirmoji buvo Success.lt Audioknygų Rinkinys Tavo Sėkmei  

Rinkinyje - net 4 audioteka.lt klausytojų geriausių įvertinimų sulaukusios Aivaro Pranarausko audioknygos: 
1. „Plastinė Operacija Charakteriui“ gali padėti atsikratyti ribojančių įsitikinimų...
2. „Stiprios Mintys Virsta Pinigais“ šios knygos pagalba, sužinosi kaip Tavo santykiai su kitais žmonėmis lemia pinigų kiekį gyvenime... 
3.„Pinigai - Mano Talentas“ dar labiau padės praplėsti Tavo žinias apie pinigus ir duos praktiškų patarimų... 
4. „Kodėl Paleidžiame Pinigus“
galim išmokti teisingai elgtis su savo uždirbtais pinigais. Juk sutikite, uždirbant daugiau, tikrai kils pagundų ir išleisti daugiau. Šios audioknygos pagalba išmoksi su pinigais elgtis taip, kad jų niekuomet netrūktų.
NEMOKAMAI 20 minučių ir jeigu patiks įsigyk,  su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)


1: TURTINGAS TĖTIS, VARGŠAS TĖTIS

Mano viena iš geriausių skaitytų knygų, Tau irgi rekomenduoju, jeigu svarbu kur eina, eis Tavo gyvenimas ir nenori gyventi pasroviui..


„Gyvenimas mus visaip talžo. Vieni žmonės pasiduoda, o kiti – kovoja. Tik nedaugelis šio to išmoksta ir stumiasi pirmyn. Ši saujelė žmonių palankiai priima visas gyvenimo pamokas, žino, kad jiems reikia mokytis ir jie dega noru ko nors išmokti. Jie mokosi ir juda pirmyn. Dauguma žmonių pasiduoda, ir tik mažytė saujelė drąsuolių, tokių kaip tu, stoja į kovą. [...]

Jeigu įsidėsi galvon šią pamoką, išaugsi protingas, turtingas ir laimingas jaunuolis. Jeigu jos neįsisąmoninsi, visą likusį gyvenimą dėl savo bėdų kaltinsi darbą, mažą atlyginimą ar nedorą viršininką ir leisi dienas laukdamas visas tavo pinigines problemas išspręsiančio „didžiojo lūžio“, kuris taip niekada ir neįvyks. [...] 
 (spausk čia,  išklausyk NEMOKAMAI 30 minučių ir jeigu patiks įsigyk, su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)


2: KAIP ĮSIGYTI DRAUGŲ IR DARYTI ĮTAKĄ ŽMONĖMS

Knygoje kalbama apie žmonių santykius – ilgalaikius ir nuoširdžius. Ši tema buvo ir bus aktuali visais laikais. Tačiau kaip tokius santykius sukurti? Štai čia ir slypi šios knygos sėkmė. „Mes visi norime būti mylimi, mes visi esame svarbūs pirmiausia patys sau, ir čia nėra nieko blogo, – teigia autorius. – Tačiau jei mes padėsime kitiems žmonėms pasijusti svarbiems ir tai darysime visiškai nuoširdžiai, įvyks tikros permainos tiek asmeniniame, tiek profesiniame gyvenime.“ Štai keletas pavyzdžių, kaip tai padaryti:

  • Nekritikuok, nesmerk ir nesiskųsk kitais
  • Visada atvirai ir nuoširdžiai reikšk susižavėjimą, padėką ir pripažinimą.
  • Atsimink, kad kitam žmogui jo vardas yra pats mieliausias ir svarbiausias garsas, todėl stenkis jį įsidėmėti ir visuomet kreipkis vardu.
  • Išmok klausytis. Paskatink kitus pasakoti apie save. 
Vienas turtingiausių pasaulio žmonių Warrenas Buffettas apie šią knygą yra pasakęs: „Ji pakeitė mano gyvenimą.“ O kas trukdo jums pakeisti savąjį?
 (spausk čia,  išklausyk NEMOKAMAI 50 minučių ir jeigu patiks įsigyk,  su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)


3: FINANSINĖS SĖKMĖS FORMULĖ. Tavo asmeninis gidas į finansinę laisvę

Vis dar nerandi tinkamų įrankių, idėjų, motyvacijos ar tiesiog įkvėpimo imtis veiksmų.Tai ši audio programa kaip tik TAU, ji skirta tiems, kas nori pasiekti finansinę laisvę, bei turėti tai kas išvardinta sakino pradžioje.
Šioje audioknygoje surasi atsakymus į:

  • Kodėl dauguma žmonių netampa finansiškai laisvi
  • Kokie yra finansinės sėkmės principai ir kaip juos taikyti
  • Kas lemia tai, ar turėsite pakankamai pinigų ir ar mėgausitės finansine laisve
  • Ką finansiškai sėkmingi žmonės daro kitaip, nei tie, kurie turi nuolatinių problemų su pinigais ir kita
Kas man patiko, kad tai išties žmogus praktikas, viską išbandęs ant savęs, susikūręs finansinę laisvę ir padedantis pasiekti tai kitiems (spausk čia,  išklausyk NEMOKAMAI 21 minutę ir jeigu patiks įsigyk,  su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)


4: MĄSTYK IR BŪK TURTINGAS!


Sakysi taigi aš mąstau ir daug mąstau. Na taip visi mes mąstome, vien mąstyti neužtenka, reikia tinkamai mąstyti! 
Kaip tarkim žmonės, pernelyg pamėgę žodį „neįmanoma“, žino daugybę priežasčių, kodėl jiems gali nepasisekti. Ir kaip Tu galvoji ar jiems to/ano nepavyksta padaryti?! žinoma!!! Kaip galvosi, taip ir turėsi.. Ši knyga parašyta tiems, kurie ieško kitokių priežasčių – priežasčių, padedančių siekti sėkmės.

Knygoje sužinosime keletas įdomių dalykų ir į juos atsakymus:

  • Kaip norą turėti pinigų paversti grynaisiais savo sąskaitoje?
  • Kodėl dauguma profesorių neturtingi?
  • Kodėl svetima nuomonė - pigi prekė?
  • Kodėl vieni yra „laimės kūdikiai“, o kitus, turinčius tokius pat gabumus ir protą, nuolat persekioja nesėkmės?
ir daugiau.. (spausk čia,  išklausyk NEMOKAMAI 40 minučių ir jeigu patiks įsigyk,  su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)

5: PENKIOS MEILĖS KALBOS

Galbūt jam ar jai būtina kuo daugiau laiko praleisti kartu?..

Galbūt jis ar ji trokšta gauti dovanų? Ar žinai kokia dovana pradžiugintų?

Galbūt jam ar jai reikia tavo paslaugos? Prašymais parodome meilei kelią..

Galbūt jis ar ji alksta tavo prisilietimų? Tai, kas aš esu, gyvena mano kūne. Liesti mano kūną reiškia liesti mane..

Galbūt jam ar jai svarbūs palaikymo žodžiai? Trokštamus palaikymo žodžius galėsi surasti tik tuomet, kai įsijausi ir pamatysi pasaulį jo /jos akimis, suprasi, kas jam/jai svarbu.

Kokia Tavo meilės kalba? O gal jos yra kelios dominuojančios? Kokia Tavo antrosios pusės, vaikų, draugų dominuojanti kalba? 
Susipažinkim dar kartą su sau pačiais artimiausiais, pažvelkime kitomis akimis :) spausk čia,  išklausyk NEMOKAMAI 30 minučių ir jeigu patiks įsigyk,  su kodu "KAJOLI" suteikiama -20% NUOLAIDA!)

Ar turi kokią nors audio knygą, kuriai norėtum nuolaidos? Jeigu jau žinai kuriai nori sakyk, jeigu reikia pagalvoti, pabandyk peržvelgti kokios yra jau įgarsintos AUDIOTEKA tinklapy ir rašyk tada man! :)

Gero skaitymo, skanios kavos arba arbatos, įspūdingų atradimų ir vidinės ramybės!



Komentarų nėra:

Sekėjai

NAUJAUSI

Nei gerai, nei blogai.. tai tik emocijos_padekokim

Dažniausiai peržiūrėti per 7 dienas